„Családbarát Hely” tanúsító védjegyet szerzett a Veszprémi Törvényszék

Sikeresen pályázott a Veszprémi Törvényszék mint munkahely idén a „Családbarát Hely” tanúsító védjegy megszerzésére. A novemberi sikeres auditvizsgálatot követően elkészült auditjelentésben foglaltak szerint a törvényszék megkapta az ezt igazoló tanúsítványt, és ezzel két évre jogosult a védjegy használatára.

A családbarát hely tanúsító védjegy egy szigorú kritériumrendszeren alapuló, mindenki számára kiszámítható minőséget jelentő, integrált tanúsítási rendszer, melynek tanúsítására 2019. január 1-től a Családbarát Magyarország Központ jogosult. A Családbarát Hely tanúsító védjegy hitelesen bizonyítja a munkavállalók/szolgáltatást igénybe vevők számára, hogy a védjegy tulajdonosa családbarát szemléletű, azaz családbarát munkahelyként működik, illetve családbarát szolgáltatást nyújt.

A Veszprémi Törvényszék számos intézkedése közül többek között azzal vívta ki a védjegyhasználatra való jogot, hogy munkavállalói számára lehetőséget ad részmunkaidős foglalkoztatásra, valamint távmunkavégzésre, iskolakezdési, lakhatási támogatást nyújt, széles körben biztosít – családtagok számára is kiterjedően – telefonflotta kedvezményt, olyan rendezvényeket tart, melyen a dolgozók családjukkal együtt vehetnek részt, továbbá a bíróságon coach segítségét is igénybe veszik különböző tanácsadásokhoz, tréningekhez.

Veszprém, 2022. december 19.

Veszprémi Törvényszék Sajtóosztály